A Szentháromság hegye

A Szentháromság hegye, Nagyfalu mellett, Szilágysomlyó irányában található, a főúttól 1,5 km-re. Egy nagy tábla jelzi a letérőt a főútról! Ez a hegy B. Madarász Éva tulajdonában van, aki az édesanyjától örökölve, felajánlotta azt a Szentháromságnak.

Éva Asszony a Szentháromságtól és a Szűzanyától kap üzeneteket minden hónapban, 2004 októberétől. A Szentháromság hegyen: az Egység Keresztje; az Irgalmas Jézus kápolnája és Szűz Mária kápolnája, a Két Szent Szív Háza, keresztút és rózsafüzér út találhatók. A Szentháromság hegyén, az Égiek állandó Jelenlétét tapasztalják meg mindazok, akik nyitott szívvel jönnek az utolsó idők egyik zarándokhelyére.

Több százan, különböző vallásúak és nemzetiségűek, akik az engesztelő közöséghez tartoznak, minden hónapban: elsőcsütörtökön, elsőpénteken, elsőszombaton és elsővasárnap gyülnek össze közös engesztelésre a Szentháromság hegyén. Ilyenkor gyónási lehetőség is van több papnál. A közös engesztelés: engesztelési imákból, Szentmiséből és Szentségimádásból áll.

A közös imaengesztelések által: megtérések, gyógyulások, szabadulások és égi jelek vannak az Isten által kiválasztott Szent Hegyen.

Az engesztelés lényege: együtt kérjük a Szentháromságot, a Szűzanyával, az összes Szentekkel és Angyalokkal együtt, hogy bocsásson meg nekünk, családunknak, nemzetünknek és az egész emberiségnek.