HANNA Instruments

A HANNA Instruments már több mint 30 éve a világ egyik vezető analitikai műszergyártója és forgalmazója. Műszereink segítségével mérhető többek között a pH- és ORP-érték, az oldott oxigén- és a teljes oldott sótartalom, valamint a vezetőképesség, a zavarosság és a hőmérséklet.

A HANNA Instruments 2005-ben nyitotta meg szilágynagyfalui alvállalatát.

hanna_instruments_srl_kft_1

A HANNA Instruments ISO 9001 minősítésű gyártója és forgalmazója világszerte az analitikai műszerek széles skálájának. A jelenleg megvásárolható mintegy 3000 különféle termék a pH-érték, a klórtartalom, a zavarosság, a vezetőképesség, az oldott oxigéntartalom, a hőmérséklet és sok más paraméter mérését teszi lehetővé számos alkalmazási területen, amelyek között megtalálható a vízminőség vizsgálata, a borászat, a tejipar, vagy a mezőgazdaság.

Az évek során a céget alapító Nardo-család célja mindig az volt, hogy praktikus és mindenki számára elérhető árú mérési megoldásokat biztosítson vásárlói számára. Amikor a HANNA Instruments 1986-ban bemutatta a pHep® műszerek első verzióit, gyakorlatilag forradalmasította a pH-mérést e könnyen használható, olcsó, zsebben is hordható pH-teszterekkel. Ez a hozzáállás azóta is megmaradt. 2005-ben a cég kifejlesztette a világ első egyparaméteres, élelmiszeripari célú automata titrátorait, amelyek révén felhasználók ezrei váltak képessé arra, hogy saját maguk hajtsák végre a termékeik előállítása során szükséges méréseket, így javítva áruik minőségét.

hanna_instruments_srl_kft_2

Ez a filozófia a HANNA Instruments védjegyének tekinthető, amelynek eredményeként a világ minden táján megtalálható szervezet ezernél is több alkalmazottat foglalkoztat. A cég ma már 35 országban van jelen kereskedelmi kirendeltségekkel, valamint gyártással, illetve kutatással és fejlesztéssel foglalkozó központokkal.

A HANNA Instruments saját maga állítja elő az általa forgalmazott termékeket, beleértve a műszereket, elektródokat, reagenseket és puffer-oldatokat. Mérnökeink folyamatosan keresik a leghatékonyabb gyártási technológiákat, berendezéseket és technikákat. A HANNA Instruments nagyon kevés alkatrész-beszállítóval áll kapcsolatban, a legtöbb gyártási folyamatot – legyen az fröccsöntés, üvegfújás vagy elektronikai termelés – a cég saját maga végzi.